Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

ΕΝΕΡΥΠ / Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών για τα προβλήματα των Υπηρεσιών Εκπαίδευσης της Αττικής
Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Αττικής κ. Μ. Τουμαζάτου

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

     Σήμερα η Πρόεδρος  της ΕΝΕΡΥΠ και Γ. Γραμματέας της ΠΟΣΥΠ Γ. Μεσολογγίτου μαζί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας  Σ. Φωτιάδη είχαν συνάντηση εργασίας με την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Μαριάννα  Τουμαζάτου, για θέματα των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης της Αττικής και ειδικά των Διευθύνσεων της Δ' Αθήνας.

Αφού ενημέρωσαν αναλυτικά  την  νέα Αντιπεριφερειάρχη Αττικής για τα προβλήματα των Υπηρεσιών μας, για το μείζον ζήτημα της μεταφοράς των πάσης φύσεως δαπανών από τις αιρετές Περιφέρειες στο Υπουργείο Παιδείας και ειδικά για τα μεγάλα προβλήματα της Δ' Αθήνας, ακολούθησε ένας ειλικρινής και γόνιμος διάλογος για όλα τα ζητήματα.

Ζητήσαν να υπάρξει ειδική μέριμνα από την Περιφέρεια για τα προβλήματα της Δ' Αθήνας και να βρεθεί οριστική λύση με την μετεγκατάσταση της Υπηρεσίας σε άλλο κτίριο που να πληροί τους όρους ασφαλείας, υγιεινής και αξιοπρεπούς εργασίας των συναδέλφων μας.

Ανανεώθηκε το ραντεβού με την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών ώστε μαζί με την Περιφέρεια Αττικής να δρομολογηθούν οι απαραίτητες συνέργειες για την επίλυση των προβλημάτων των Υπηρεσιών μας.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Για το Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ                                                               ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
https://e-wall.net/?p=65127

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου