Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Εγκύκλιος Αποσπάσεων Νεοδιόριστων Εκπαιδευτικών για το Σχολικό Έτος 2024-2025 / Αιτήσεις: 28/8-4/9 μέσω ΟΠΣΥΔ
Η εγκύκλιος για τις αποσπάσεις νεοδιόριστων εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2024-2025 έχει εκδοθεί και έχει δημοσιευθεί με ΑΔΑ: 6ΦΥ746ΝΚΠΔ-5Ψ6. Οι αιτήσεις αποσπάσεων θα υποβάλλονται από τις 28 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2024 μέσω του ΟΠΣΥΔ (https://opsyd.sch.gr/). Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί μπορούν να αιτηθούν απόσπασης μεταξύ ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και δομών Ειδικής Αγωγής. Ιδιαίτερη μέριμνα δίνεται σε όσους ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες, όπως εκπαιδευτικοί με αναπηρία ή γονείς παιδιών με αναπηρία, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα υποβολής αίτησης για απόσπαση.

Οι νεοδιόριστοι είναι υποχρεωμένοι να υπηρετήσουν για τουλάχιστον δύο σχολικά έτη στην περιοχή διορισμού τους και δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν σε άλλο σχολείο πριν από την ολοκλήρωση αυτής της περιόδου, εκτός και αν ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες, όπως ορίζεται από τη νομοθεσία.

Επιπλέον, εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ79.01 που υπηρετούν σε Μουσικά Σχολεία μπορούν να αιτηθούν απόσπαση μόνο σε άλλα Μουσικά Σχολεία, υπό τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στην εγκύκλιο.

Οι αιτήσεις αποσπάσεων θα πρέπει να συνοδεύονται από τα κατάλληλα δικαιολογητικά, και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα υποβάλουν μέσω της διαδικτυακής πύλης.

Loading...

Taking too long?

Reload document
|

Open in new tab

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

 

 
https://e-wall.net/66430/egkyklios-apospaseon-neodioriston-ekpaideftikon-gia-to-scholiko-etos-2024-2025-aitiseis-28-8-4-9-meso-opsyd/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου