Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Οδηγίες Ανάληψης Υπηρεσίας Αναπληρωτών Α' Φάσης 2024-2025
Οδηγίες Ανάληψης Υπηρεσίας Αναπληρωτών Α' Φάσης 2024-2025

Η διαδικασία ανάληψης υπηρεσίας για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που προσλαμβάνονται στην Α' φάση για το σχολικό έτος 2024-2025 περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα και προθεσμίες:

Χρονοδιάγραμμα Διαδικασίας

- Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024: Οι αναπληρωτές καλούνται να υποβάλουν ψηφιακά μέσω του ΟΠΣΥΔ τη δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων στην περιοχή πρόσληψης.

- Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024: Οι αναπληρωτές θα λάβουν γραπτό μήνυμα SMS με την πληροφορία της σχολικής μονάδας όπου θα αναλάβουν υπηρεσία.

- Πέμπτη 5 - Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024: Η προθεσμία ανάληψης υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες. Η ανάληψη υπηρεσίας γίνεται στη σχολική μονάδα όπου θα παρέχονται οι περισσότερες ώρες διδασκαλίας, εάν τοποθετούνται σε περισσότερες από μία.

Γενικές Οδηγίες

- Ώρα Ανάληψης Υπηρεσίας: Η ανάληψη υπηρεσίας πρέπει να ολοκληρώνεται μέχρι τις 14:30 της ημέρας που έχει οριστεί για την ανάληψη, ώστε να καταχωριστούν έγκαιρα τα δεδομένα στα συστήματα ΕΡΓΑΝΗ και Διαύγεια.

- Σύναψη Ψηφιακής Σύμβασης: Οι αναπληρωτές που μπορούν να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση μέσω του anaplirotes.gov.gr θα πρέπει να το πράξουν μέχρι τις 14:59 της ίδιας ημέρας που παρουσιάζονται στο σχολείο. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν διασφαλίζεται η ανάληψη υπηρεσίας την ίδια ημέρα.

Βήματα Ανάληψης Υπηρεσίας

- Δήλωση Κενών: Οι αναπληρωτές υποβάλλουν ψηφιακά τη σειρά προτίμησής τους για τις διαθέσιμες σχολικές μονάδες μέσω του ΟΠΣΥΔ. Όσοι δεν δηλώσουν προτίμηση θα τοποθετηθούν αυτόματα σε κενές θέσεις από το σύστημα.

- Ενημέρωση για τη Σχολική Μονάδα Ανάληψης Υπηρεσίας: Θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα SMS για το σχολείο όπου πρέπει να παρουσιαστούν για να αναλάβουν υπηρεσία.

- Ανάληψη Υπηρεσίας: Οι αναπληρωτές πρέπει να παρουσιαστούν στη σχολική μονάδα εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

- Σύναψη Ψηφιακής Σύμβασης: Μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών και την καταχώρηση της ανάληψης υπηρεσίας στο MySchool από τον Διευθυντή/Προϊστάμενο, οι αναπληρωτές συνάπτουν ψηφιακή σύμβαση μέσω του anaplirotes.gov.gr, χρησιμοποιώντας τους ατομικούς κωδικούς στο taxisnet.

- Παραλαβή Σύμβασης: Εντός 48 ωρών από τη σύναψη της ψηφιακής σύμβασης, οι αναπληρωτές θα λάβουν μήνυμα SMS με οδηγίες για την παραλαβή του ψηφιακού αντιγράφου της σύμβασής τους, το οποίο θα φέρει την προηγμένη ψηφιακή σφραγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

https://e-wall.net/66737/odigos-vima-vima-gia-ti-dilosi-scholeion-anapliroton-meso-tis-platformas-tou-opsyd-eikones-kai-vinteo/

https://e-wall.net/66763/misthologio-ekpaideftikon-monimoi-neodioristoi-anaplirotes-eep-evp-idiotiko-tomea-analytikoi-pinakes-katanoontas-to-systima-misthodosias/

https://e-wall.net/67010/odigies-gia-tous-anaplirotes-ekpaideftikous-meta-tin-topothetisi-tous-diadikasia-dilosis-scholeion-analipsis-ypiresias-kai-synapsis-symvasis/
https://e-wall.net/67391/odigies-analipsis-ypiresias-anapliroton-a-fasis-2024-2025/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου