Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Αποσπάσεις Μονίμων Εκπαιδευτικών για Συνυπηρέτηση με Νεοδιόριστους Συζύγους/Συμβιούντες: Αιτήσεις μέσω ΟΠΣΥΔ (28/8 - 4/9)
Από τις 28 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί που είναι σύζυγοι ή συμβιούντες με νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση απόσπασης μέσω του συστήματος ΟΠΣΥΔ (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Υποστήριξης Διοίκησης).

Η διαδικασία αυτή αφορά τόσο τους νεοδιόριστους όσο και τους μόνιμους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να αποσπαστούν για λόγους συνυπηρέτησης.

Οι αιτήσεις απόσπασης θα πρέπει να υποβληθούν με επιλογή «Απόσπαση σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ» στο σύστημα και να συμπληρωθεί το πεδίο Συνυπηρέτηση. Στο πεδίο «Λόγοι», οι εκπαιδευτικοί πρέπει να αναφέρουν τους λόγους της απόσπασης, τονίζοντας ότι είναι σύζυγοι ή συμβιούντες με νεοδιόριστο εκπαιδευτικό, και να προσθέσουν το ονοματεπώνυμο του συζύγου, την ειδικότητα και την περιοχή διορισμού του.

Αυτό ισχύει ακόμα και αν έχουν ήδη υποβάλει αίτηση με άλλον τρόπο.
https://e-wall.net/66453/apospaseis-monimon-ekpaideftikon-gia-synypiretisi-me-neodioristous-syzygous-symviountes-aitiseis-meso-opsyd-28-8-4-9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου