Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Διευκρινιστικές Οδηγίες για την Ανάληψη Υπηρεσίας (Ορκωμοσία) Νεοδιοριζόμενων Εκπαιδευτικών και Μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

- Φυσική Παρουσία: Είναι υποχρεωτική η φυσική παρουσία των νεοδιοριζόμενων στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης της περιοχής του διορισμού τους ή στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης του ΣΔΕΥ διορισμού τους, για να αναλάβουν υπηρεσία.

- Εξαίρεση για Σοβαρούς Λόγους Υγείας ή Εγκυμοσύνης/Λοχείας: Αν οι νεοδιοριζόμενοι/ες δεν μπορούν να μετακινηθούν για να αναλάβουν υπηρεσία λόγω σοβαρών λόγων υγείας ή λόγω εγκυμοσύνης/λοχείας, μπορούν να παρουσιαστούν σε Διεύθυνση Εκπαίδευσης κοντά στον τόπο κατοικίας τους για να ορκιστούν και να αναλάβουν υπηρεσία.

- Ενέργειες Διευθυντών Εκπαίδευσης: Οι Διευθυντές Εκπαίδευσης στην περιοχή της κατοικίας των ατόμων αυτών θα ελέγξουν τη νομιμότητα των δικαιολογητικών τους. Μετά από αυτό, θα πρέπει να αποστείλουν το πρωτόκολλο ορκωμοσίας, την πράξη ανάληψης υπηρεσίας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις αρμόδιες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όπου διορίσθηκαν οι εκπαιδευτικοί και τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ.
https://e-wall.net/66290/diefkrinistikes-odigies-gia-tin-analipsi-ypiresias-orkomosia-neodiorizomenon-ekpaideftikon-kai-melon-eep-evp/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου