Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Ενημέρωση Νεοδιόριστων ΕΕΠ-ΕΒΠ για Υποβολή Αίτησης Απόσπασης από την Παρασκευή 23 έως και τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024
Ενημέρωση Νεοδιόριστων ΕΕΠ-ΕΒΠ για Υποβολή Αίτησης Απόσπασης για το Διδακτικό Έτος 2024-2025

Τα νεοδιόριστα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), που δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ 2448/Γ΄/16-08-2024, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση απόσπασης για το διδακτικό έτος 2024-2025. Η υποβολή της αίτησης είναι δυνατή μόνο για όσους εμπίπτουν στις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από την Παρασκευή 23 έως και τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024. Οι αιτήσεις, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο eep-evp@minedu.gov.gr και να κοινοποιηθούν στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης ή στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης της οργανικής θέσης του ενδιαφερομένου.

Οι αιτούντες πρέπει να διασφαλίσουν ότι το email από το οποίο αποστέλλονται τα δικαιολογητικά ταυτίζεται με εκείνο που έχει δηλωθεί στο ΟΠΣΥΔ. Στο θέμα του email πρέπει να αναγράφεται "Κλάδος_αίτηση απόσπασης νεοδιόριστου_Επώνυμο".

Για την υποστήριξη της αίτησης απόσπασης απαιτούνται σχετικά δικαιολογητικά που αποδεικνύουν λόγους υγείας, οικογενειακής κατάστασης ή άλλων ειδικών περιπτώσεων, όπως αναπηρίες, πολυτεκνία κ.λπ. Σημαντική διευκρίνιση είναι ότι ο χρόνος απόσπασης υπολογίζεται ως χρόνος υπηρέτησης της οργανικής θέσης για όσους διορίστηκαν μετά την 30η Ιουλίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήματα, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ή τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ
https://e-wall.net/66606/enimerosi-neodioriston-eep-evp-gia-ypovoli-aitisis-apospasis-apo-tin-paraskevi-23-eos-kai-ti-deftera-26-avgoustou-2024/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου