Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Ολοκλήρωση Συνεδρίασης ΚΥΣΔΕ: Α' φάση αναπληρωτών, Παρασκευή 30 Αυγούστου - Νεοδιόριστοι ΔΕ ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας / Τρίτη 27 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου
Ενημέρωση από το Αιρετό Μέλος του ΚΥΣΔΕ Θοδωρή Κατσωνόπουλο - Ολοκλήρωση Συνεδρίασης ΚΥΣΔΕ: Α' φάση αναπληρωτών, Παρασκευή 30 Αυγούστου - Νεοδιόριστοι ΔΕ, ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας / Τρίτη 27 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου

Συνεδρίαση ΚΥΣΔΕ

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ) ολοκληρώθηκε, με επίκεντρο τις αποσπάσεις. Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν νέες αιτήσεις, τροποποιήσεις, ενστάσεις, επανεξετάσεις και ανακλήσεις των αιτημάτων αυτών.

Μόνιμοι Διορισμοί

- Έλεγχος Νεοδιόριστων: Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των νεοδιορισμένων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) από την αρμόδια υπηρεσία. Αμέσως μετά θα αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για την έκδοση του ΦΕΚ. Η ορκωμοσία και η ανάληψη υπηρεσίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 27 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις κατά τόπους Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΔΕ).

- Αιτήσεις Απόσπασης Νεοδιορισμένων: Η πιθανή ημερομηνία για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ με θέμα την εξέταση των αιτήσεων απόσπασης των νεοδιορισμένων εκπαιδευτικών είναι η 9η Σεπτεμβρίου.

Αναπληρωτές

Το σύστημα αναμένεται να λειτουργήσει για την Α' φάση πρόσληψης αναπληρωτών την Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Εκκρεμείς Αποφάσεις

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να υπογραφούν από τον Υπουργό Παιδείας οι εκκρεμείς αποφάσεις που αφορούν μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετατάξεις. Οι αποφάσεις αυτές θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση σχετικά με τα θέματα που εξετάστηκαν κατά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ και τις τρέχουσες εξελίξεις στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Θοδωρής Κατσωνόπουλος, Αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ, εκλεγμένος με τις ΣΥΝΕΚ
https://e-wall.net/66863/oloklirosi-synedriasis-kysde-a-fasi-anapliroton-paraskevi-30-avgoustou-neodioristoi-de-orkomosia-kai-analipsi-ypiresias-triti-27-avgoustou-eos-kai-ti-deftera-2-septemvriou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου