Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Α' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ60/ΠΕ61 και ΠΕ70/ΠΕ71: Καθυστερήσεις και Νέες Εκτιμήσεις Κενών λόγω Αδειών Νεοδιόριστων
Καθυστερήσεις στην Α' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ60/ΠΕ61 και ΠΕ70/ΠΕ71 λόγω Αδειών Νεοδιόριστων

Η διαδικασία της Α' Φάσης πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών (ΠΕ60/ΠΕ61 και ΠΕ70/ΠΕ71) καθυστέρησε λόγω της ανάγκης επανεκτίμησης των κενών θέσεων. Ένας σημαντικός αριθμός αδειών νεοδιόριστων εκπαιδευτικών, κυρίως ανατροφής, οδήγησε τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να ανακοινοποιήσουν τα κενά. Νέα προθεσμία για την υποβολή των αλλαγών δόθηκε έως την Πέμπτη 22/8 στις 12 το μεσημέρι. Αναμένεται ότι τουλάχιστον το 20% των διορισμένων δεν θα εργαστεί το Σεπτέμβριο.

ΑΡΑ Η Α ΦΑΣΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η ανακοίνωση του Πατρέα

Για Α' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ60/ΠΕ61 και ΠΕ70/ΠΕ71: σήμερα Τετάρτη (που είναι η επαύριον της Τρίτης) θα έτρεχε μετά τους Μόνιμους Διορισμούς, αλλά υπάρχει μεγάλος αριθμός αδειών νεοδιόριστων (φέρτε ένα σύννεφο να πέσουμε...), κυρίως ανατροφής (υπόλοιπα αλλά και πλήρη 9μηνα), που οδηγεί τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε επανεκτίμηση/ανακοινοποίηση προς τα πάνω των κενών που είχαν δηλώθει στο ΟΠΣΥΔ. Άλλες ΔΠΕ έστελναν mail, άλλες τα καταχώριζαν στο ΟΠΣΥΔ μαζί με τα κενά των ειδικοτήτων (είναι η ίδια φόρμα/σελίδα καταχώρισης για όλους τους κλάδους που εργάζονται στην Πρωτοβάθμια, οπότε είναι ανοιχτή), μια τάξη, μια αλφαδιά, από τις πολλές που έχουν γίνει φέτος. Δόθηκε νέα προθεσμία για τη διαβίβαση αυτών των αλλαγών μέχρι αύριο Πέμπτη 22/8 στις 12 το μεσημέρι, αυστηρά μέσω των ΠΔΕ (συνήθως όταν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα στις προθεσμίες επίκεινται σχετικά άμεσες ενέργειες). Οπότε και τα κενά που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμά μου είναι minimum, θα είναι και πιο πάνω. Τώρα πόσα θα καλυφθούν είναι ακόμα ανοιχτό.

Τελικά από τους 10.000 διορισμούς, ένα μεγάλο μέρος (εκτιμώ τουλάχιστον 20%) δεν θα εργάζεται το Σεπτέμβριο (λόγω αδειών και παρατάσεων ορκωμοσίας).
https://e-wall.net/66477/a-fasi-anapliroton-pe60-pe61-kai-pe70-pe71-kathysteriseis-kai-nees-ektimiseis-kenon-logo-adeion-neodioriston/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου