Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Ενημέρωση για Α φάση πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας, ΕΕΠ/ΕΒΠ & αποσπάσεις, διορισμοί
Αναπληρωτές

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, οι αναπληρωτές πε60/61-70/71 εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε αναμονή της ανακοίνωσης των ονομάτων τους, η οποία αναμένεται να γίνει την Παρασκευή. Οι της δευτεροβάθμιας πάει για τέλος της επόμενης εβδομάδας. Ακολούθως, θα ανακοινωθεί η περίοδος ανάληψης υπηρεσίας - 1η βδομάδα Σεπτεμβρίου καθώς και η διαδικασία δήλωσης προτιμήσεων για τις σχολικές μονάδες όπου θα τοποθετηθούν.

Μόνιμοι Εκπαιδευτικοί

Οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί που ανακοινώθηκαν στις 21 Αυγούστου αναμένουν τα ΦΕΚ διορισμού τους, ενώ η περίοδος ανάληψης των καθηκόντων τους θα ανακοινωθεί σύντομα. Οι ορκωμοσίες για τους υπόλοιπους ολοκληρώνονται αύριο.

Παράλληλα, ξεκινά η διαδικασία αποσπάσεων για τους νεοδιόριστους που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες ή έχουν μεγάλο ποσοστό αναπηρίας, σύμφωνα με τις ευνοϊκές διατάξεις του νέου νόμου που ψηφίστηκε το καλοκαίρι.

- Αποσπάσεις Νεοδιόριστων - Από 28 Αυγούστου μέχρι 4 Σεπτεμβρίου 2024 η υποβολή αιτήσεων μέσω ΟΠΣΥΔ.

Προσλήψεις ΕΕΠ-ΕΒΠ

Δευτέρα ή Τρίτη αναμένεται η ανακοίνωση των ονομάτων των αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) & Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), που θα προσληφθούν στο πλαίσιο της Α' Φάσης. Η καθυστέρηση οφείλεται στην επανεκτίμηση των κενών θέσεων των μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ

 
https://e-wall.net/66570/enimerosi-gia-a-fasi-protovathmias-defterovathmias-eep-evp-apospaseis-diorismoi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου