Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Αναζήτηση Συγγραφέων Μαθησιακών Ενοτήτων για την Ανάπτυξη Εκπαιδευτικών Εγχειριδίων και Τραπεζών Θεμάτων για τις Ειδικότητες των Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.)
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για αναζήτηση επτά (7) Συγγραφέων Πυρηνικών Μαθησιακών Ενοτήτων Ειδικότητας για την ανάπτυξη επτά (7) Εκπαιδευτικών Εγχειριδίων των είκοσι εννέα (29) ειδικοτήτων των Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.)

Το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΚΑΕΛΕ), στο πλαίσιο  του του Υποέργου 4  «Διαμόρφωση 29 οδηγών κατάρτισης και εκπαιδευτικών εγχειριδίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) από το ΚΑΕΛΕ/ΕΣΕΕ», της Πράξης «Διαμόρφωση οδηγών κατάρτισης και εκπαιδευτικών εγχειριδίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5069281» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων,  έχει δημοσιεύσει τις ακόλουθες προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

1) Για  αναζήτηση επτά  (7) συγγραφέων πυρηνικών μαθησιακών ενοτήτων για την συγγραφή πυρηνικών μαθησιακών ενοτήτων ειδικότητας και για την επιστημονική εποπτεία και συντονισμό των υπόλοιπων συγγραφέων

2) Για συγγραφείς μαθησιακών ενοτήτων για την συγγραφή μαθησιακών ενοτήτων του εκπαιδευτικού  εγχειριδίου και των σχετικών προς συμπλήρωση τμημάτων των Τραπεζών Θεμάτων στις παρακάτω ειδικότητες των  Ι.Ε.Κ:

Βοηθός Οπτικής και Οπτομετρίας

Στέλεχος Διεθνούς Εμπορίου

Τεχνικός Προθετικών, Ορθωτικών και Λοιπών Ειδών Αποκατάστασης

Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου – Φοροτεχνικού Γραφείου

Όλες οι προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΚΑΕΛΕ στις 6/8/2024  και με ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων: 27/8/2024 και ώρα 16:00.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την αναζήτηση συγγραφέων μαθησιακών ενοτήτων του εκπαιδευτικού εγχειριδίου και της τράπεζας θεμάτων ειδικοτήτων των Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.)

 

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, στο πλαίσιο του ΠΕ2 του Υποέργου 3 της Πράξης «Διαμόρφωση οδηγών κατάρτισης και εκπαιδευτικών εγχειριδίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)»  με κωδικό ΟΠΣ 5069281 που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων, δημοσιεύει την ακόλουθη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αναζήτηση συγγραφέων μαθησιακών ενοτήτων του εκπαιδευτικού εγχειριδίου και της τράπεζας θεμάτων της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ.:

26. ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ - αναζήτηση συγγραφέων για 20 μαθησιακές ενότητες (σχετικός υπερσύνδεσμος φορέα: ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ)

27. ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΛΕΚΤΩΝ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ - αναζήτηση συγγραφέων για 13 μαθησιακές ενότητες (σχετικός υπερσύνδεσμος φορέα: ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΛΕΚΤΩΝ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ)

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα: 01/08/2024 - Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 και ώρα 15:00.

29. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΙΠΛΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ -αναζήτηση συγγραφέων για 16 μαθησιακές ενότητες (σχετικός υπερσύνδεσμος φορέα: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΙΠΛΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ)  

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα: 07/08/2024 -  Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024 και ώρα 15:00.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ
https://e-wall.net/?p=65893

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου