Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Συγκρότηση της Επιτροπής Αξιοποίησης του Μητρώου Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων
Συγκρότηση της Επιτροπής Αξιοποίησης του Μητρώου Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων

 

Συγκροτήθηκε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής η Επιτροπή Αξιοποίησης του Μητρώου Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων (ΕΑΜ).

Η Επιτροπή είναι αρμόδια για τη διαχείριση των διαδικασιών επιλογής των ενταγμένων στο Μητρώο, για την ανάθεση έργου στα μέλη των τετραμελών επιστημονικών επιτροπών αξιολόγησης και των επικουρικών εμπειρογνωμόνων.

Η θητεία της Επιτροπής θα διαρκέσει έως τη λήξη της Πράξης «Συγγραφή, Αξιολόγηση και Ένταξη διδακτικών βιβλίων στο Μητρώο Διδακτικών Βιβλίων και την Ψηφιακή Βιβλιοθήκη» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 6010165 του ΕΠ «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021-2027», δηλαδή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2027.

Η Πράξη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα στελέχη του ΙΕΠ παραμένουν προσηλωμένα στον στόχο της αξιολόγησης και ένταξης διδακτικών βιβλίων στο Μητρώο Διδακτικών Βιβλίων.

ΙΕΠ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
https://e-wall.net/?p=69030

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου