Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024



Λάθη στη Β' Φάση Προσλήψεων: Προσθήκη 11 ατόμων στη Γενική Εκπαίδευση και Τροποποίηση Προσλήψεων
Λάθη στη Β' Φάση Προσλήψεων: Προσθήκη 11 ατόμων στη Γενική Εκπαίδευση και Τροποποίηση Προσλήψεων


Η Β' φάση προσλήψεων εκπαιδευτικών για τη Γενική Εκπαίδευση ήρθε με απρόβλεπτα λάθη και καθυστερήσεις, προκαλώντας αναστάτωση στην εκπαιδευτική κοινότητα. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε η πρόσληψη επιπλέον 11 εκπαιδευτικών, με μία ακόμα τροποποίηση για την πρόσληψη ενός επιπλέον ατόμου. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι είχαν ξεχάσει να συμπεριλάβουν το Ευρωπαϊκό Σχολείο στην Κρήτη στον αρχικό σχεδιασμό, με αποτέλεσμα οι αλλαγές να έχουν σημαντικές επιπτώσεις πέρα από τα 12 νέα άτομα που προσλήφθηκαν.

Η προσθήκη και η τροποποίηση των θέσεων έχει προκαλέσει σοβαρή αναστάτωση, καθώς επηρεάζονται πολύ περισσότεροι εκπαιδευτικοί από όσους αρχικά ανακοινώθηκαν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα προκύπτει από το γεγονός ότι κάποια από τα άτομα που προσλήφθηκαν με την τροποποιητική απόφαση, εμφανίζονται εμβόλιμα στον πίνακα κατάταξης, δημιουργώντας σοβαρές δυσλειτουργίες στις τοποθετήσεις. Αυτή τη στιγμή, οι τοποθετήσεις βρίσκονται κυριολεκτικά στον "αέρα", καθώς οι αλλαγές δεν ακολουθούν τη σειρά προτεραιότητας που είχε αρχικά καθοριστεί.

https://e-wall.net/70751/koroidia-i-v-fasi-anapliroton-se-periochi-me-1-000-kena-parallilis-stirixis-piran-12-atoma/

https://e-wall.net/70948/katagrafi-leitourgikon-kenon-gia-proslipsi-anapliroton-melon-eep-evp-2i-fasi-proslipseon-2/ https://e-wall.net/70993/lathi-sti-v-fasi-proslipseon-prosthiki-11-atomon-sti-geniki-ekpaidefsi-kai-tropopoiisi-proslipseon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου