Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024



Ανατροπή Λεωφορείου ΚΤΕΛ με Μαθητές στα Καλάβρυτα – Χωρίς Τραυματίες
Το πρωί της Παρασκευής σημειώθηκε ανατροπή λεωφορείου ΚΤΕΛ Αχαΐας που μετέφερε μαθητές, κοντά στο χωριό Μάνεσι, στην περιοχή των Καλαβρύτων. Το λεωφορείο, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα-Καλάβρυτα, ξέφυγε της πορείας του λίγο μετά το χωριό Βλασία και εξετράπη εκτός δρόμου.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέσα στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 15 άτομα, ανάμεσά τους 6 μαθητές, εκπαιδευτικοί και άλλοι ταξιδιώτες. Ευτυχώς, κανείς από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Παρά το γεγονός ότι όλοι υπέστησαν σοκ από το περιστατικό, κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, βοηθώντας ο ένας τον άλλον.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ, εξασφαλίζοντας ότι όλοι οι επιβαίνοντες ήταν ασφαλείς. Οι περισσότεροι από τους επιβάτες επικοινώνησαν γρήγορα με τους οικείους τους, διαβεβαιώνοντάς τους ότι είναι καλά στην υγεία τους, αν και αρκετοί ήταν εμφανώς ταραγμένοι από το ατύχημα.

Το περιστατικό αυτό αναδεικνύει την ανάγκη για συνεχή προσοχή στην οδική ασφάλεια, ειδικά σε δύσβατες περιοχές όπως τα Καλάβρυτα, όπου οι καιρικές συνθήκες και οι δρόμοι μπορεί να κρύβουν κινδύνους. https://e-wall.net/71652/anatropi-leoforeiou-ktel-me-mathites-sta-kalavryta-choris-travmaties/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου