Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Κινητοποίηση Γονέων για Βελτίωση των Συνθηκών Εκπαίδευσης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ / Της Α’ Δημοτικού - 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα και σοβαρές ελλείψεις, οι οποίες μέχρι σήμερα παραμένουν άλυτες.

Οι γονείς της Α’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με το απερχόμενο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, έχοντας εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ενημέρωσης προς τους αρμόδιους φορείς, εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε την εξής προβληματική κατάσταση: Υπάρχουν δύο τμήματα με 25 μαθητές το καθένα, συμπεριλαμβανομένων μαθητών που έχουν ανάγκη παράλληλης στήριξης και τμήματος ένταξης.

Αυτή η υπερβολική συγκέντρωση μαθητών δυσκολεύει τόσο τους εκπαιδευτικούς να επιτελέσουν το έργο τους αποτελεσματικά, όσο και τα παιδιά να λάβουν την κατάλληλη υποστήριξη στην ευαίσθητη πορεία της ένταξής τους.

Καλούμε τους αρμόδιους (Δ’ Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δήμο Νέας Σμύρνης, Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Νέας Σμύρνης, Ένωση Γονέων Νέας Σμύρνης) να παρευρεθούν μαζί μας τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 8:00 π.μ. στον πεζόδρομο της οδού Βοσπόρου, μπροστά από το σχολείο, ώστε να λάβουν θέση και να συμβάλουν άμεσα στη δημιουργία τρίτου τμήματος για την Α’ Δημοτικού του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης. Τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος

Αίτημά μας:

Η δημιουργία τρίτου τμήματος για την αποσυμφόρηση και την καλύτερη εκπαιδευτική στήριξη των μαθητών.
https://e-wall.net/?p=70414

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου