Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Ολοκλήρωση Δηλώσεων Σχολικών Μονάδων: Διαδικασία Σύναψης Ψηφιακής Σύμβασης / Οδηγίες και Προθεσμίες
Ολοκλήρωση Δηλώσεων Σχολικών Μονάδων: Διαδικασία Σύναψης Ψηφιακής Σύμβασης / Οδηγίες και Προθεσμίες

Σήμερα, 3 Σεπτεμβρίου 2024, στις 23:59 ολοκληρώνεται η διαδικασία δηλώσεων σχολικών μονάδων για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για τη σχολική ή τις σχολικές μονάδες που τοποθετήθηκαν μέσω γραπτού μηνύματος (SMS).

Την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024, οι αναπληρωτές θα λάβουν πληροφορίες για τη σχολική μονάδα στην οποία θα αναλάβουν υπηρεσία, επίσης με γραπτό μήνυμα SMS. Όσοι έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από ένα σχολεία, θα πρέπει να παρουσιαστούν στο σχολείο στο οποίο έχουν τις περισσότερες ώρες.

Στη συνέχεια, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024, οι αναπληρωτές θα κάνουν ανάληψη υπηρεσίας στη σχολική μονάδα της τοποθέτησής τους. Εάν έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από ένα σχολεία, θα πρέπει να παρουσιαστούν στο σχολείο που έχουν τις περισσότερες ώρες.

Οι διευθυντές των σχολικών μονάδων θα παραλάβουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη των αναπληρωτών. Ακολούθως, θα πρέπει να καταχωρίσουν την ανάληψη υπηρεσίας των αναπληρωτών στο σύστημα "MySchool" μέχρι τις 14:30. Μετά από αυτή την ώρα, οι αναπληρωτές θα εισέλθουν με τους κωδικούς τους στο TAXISNET στην πλατφόρμα "anaplirotes.gov.gr" για να συνάψουν την ψηφιακή τους σύμβαση. Η διαδικασία αυτή πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις 14:59, αλλιώς θα χαθεί η μισθοδοσία της συγκεκριμένης ημέρας.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ανάληψη υπηρεσίας:

Η ανάληψη υπηρεσίας θα πρέπει να ολοκληρώνεται μέχρι τις 14:30 της κάθε ημέρας που έχει οριστεί, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενημερώσεις στα πληροφοριακά συστήματα "ΕΡΓΑΝΗ" και "Διαύγεια". Οι αναπληρωτές που δύνανται να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση μέσω του "anaplirotes.gov.gr" θα πρέπει να έχουν αποδεχτεί τη σύμβασή τους μέχρι τις 14:59 της ίδιας ημέρας που παρουσιάζονται στα σχολεία. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν διασφαλίζεται η ανάληψη υπηρεσίας τη συγκεκριμένη ημέρα.

Σύναψη ψηφιακής σύμβασης:

Με την κατάθεση των δικαιολογητικών από τον αναπληρωτή και την ψηφιακή σήμανση της ανάληψης υπηρεσίας στο "MySchool" από τον Διευθυντή ή τον Προϊστάμενο, ενεργοποιείται η δυνατότητα σύναψης ψηφιακής σύμβασης. Οι αναπληρωτές θα πρέπει να εισέλθουν στην πλατφόρμα "anaplirotes.gov.gr" της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του κράτους και, με τη χρήση των ατομικών τους κωδικών στο TAXISNET, να συνάψουν την ψηφιακή τους σύμβαση. Για αυτή τη διαδικασία, απαιτείται πρόσβαση στο διαδίκτυο από φορητή ή σταθερή συσκευή.

Παραλαβή σύμβασης:

Με τη σύναψη της ψηφιακής σύμβασης, οι αναπληρωτές θα ενημερωθούν με SMS εντός 48 ωρών για τη λήψη έγκυρου ψηφιακού αντιγράφου της σύμβασής τους, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή "anaplirotes.gov.gr" και θα περιέχει την προηγμένη ψηφιακή σφραγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

 
https://e-wall.net/67592/oloklirosi-diloseon-scholikon-monadon-diadikasia-synapsis-psifiakis-symvasis-odigies-kai-prothesmies/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου