Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Βουλευτές κατέθεσαν αναφορά στη Βουλή για τους σοβαρούς κινδύνους στις μεταφορές στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης
10 Βουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν ως αναφορά στη Βουλή το Δελτίο Τύπου της ΟΙΕΛΕ για τους σοβαρούς κινδύνους στις μεταφορές στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης

10 Βουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν στην Βουλή ως αναφορά το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΟΙΕΛΕ μετά τη συνάντηση που είχε με ομάδα οδηγών και συνοδών στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Η αναφορά απευθύνεται στους Υπουργούς Παιδείας, Εργασίας και Μεταφορών.

Υπενθυμίζουμε ότι στη συνάντηση οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων κατέθεσαν απίστευτες καταστάσεις σχετικά με τις μεταφορές που οργανώνουν ιδιωτικές εκπαιδευτικές μονάδες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται: γηρασμένος στόλος, 9θέσια βαν χωρίς προβλέψεις ασφάλειας, μη πιστοποιημένοι οδηγοί, “κρυφές” δεξαμενές καυσίμων και “συνεργεία” μέσα σε ιδιωτικά σχολεία.

Τις επόμενες ημέρες η ΟΙΕΛΕ θα εκδώσει νέα ανακοίνωση με καταγγελίες για εκπαιδευτικούς που υποχρεώνονται να εργάζονται ως συνοδοί, ακόμη και ως “ελεγκτές” πάρκινγκ και εισόδου μαθητών σε σχολικά λεωφορεία.

Δείτε εδώ την αναφορά του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος στη Βουλή.

Διορισμός και Απόσπαση Εκπαιδευτικών: Ειδικές Ρυθμίσεις για Άτομα με Αναπηρία και Πολύτεκνους / Σημαντικές Αλλαγές για Τρίτεκνες και Πολύτεκνες Οικογένειες

Επαπειλούμενη Κύηση σε μόνιμες και νεοδιόριστες εκπαιδευτικούς
https://e-wall.net/?p=67869

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου