Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Ανασυγκρότηση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) Αττικής
Η ανασυγκρότηση του ΠΥΣΕΕΠ Αττικής και ο διορισμός συναδέλφου από την αγγλική φιλολογία ως εκπρόσωπος των κλάδων ΕΕΠ, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από τους ίδιους τους κλάδους, γεννά ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα της εκπροσώπησης και τη γνώση των συγκεκριμένων θεμάτων από τη νέα εκπρόσωπο.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο πόσο καλά θα μπορέσει η νέα εκπρόσωπος να υποστηρίξει τα θέματα και τις ανάγκες των συναδέλφων ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Εμείς από την μεριά μας θα ευχηθούμε καλή επιτυχία

Υγ. Ήδη εδω και αρκετό καιρό πολλές "φήμες" καταγγελίες φτάνουν στα αυτιά μας για αιρετούς εκπροσώπους - συμβούλους επιθεωρητές - του κλάδου ΕΕΠ ΕΒΠ που δεν εμφανίζονται καν στις συνελεύσεις, αλλά είναι συχνά στην επικαιρότητα.. (προμοταρονται όπως λέμε εμείς).

Φυσικά με την παραγοντοποίηση του κλάδου θα ασχοληθούμε τις επόμενες μέρες με το εν λόγω θέμα περαιτέρω, γιατί οι καταγγελίες έρχονται εδω και αρκετό καιρό στα εισερχόμενα μας αλλά ειτε δεν υπάρχει αντιπολίτευση είτε δεν θέλουν να θίξουν συγκεκριμένα θέματα που είναι ευρέως γνωστά.

Κούλα!!! Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος..

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ / 94ΗΔ46ΝΚΠΔ-ΓΓ7
https://e-wall.net/64305/anasygkrotisi-tou-perifereiakou-ypiresiakou-symvouliou-eidikou-ekpaideftikou-prosopikou-p-y-s-e-e-p-attikis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου