Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Διευκρινίσεις σχετικά με τις μεταθέσεις και αποσπάσεις μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ
Σε συνέχεια της διενέργειας των συμπληρωματικών μεταθέσεων για το σχολικό έτος 2023-2024, παρατίθενται οι παρακάτω οδηγίες και διευκρινίσεις:

- Ανάληψη υπηρεσίας στη νέα οργανική θέση:

- Τα μέλη που μετατέθηκαν βάσει της σχετικής απόφασης μπορούν να αναλάβουν υπηρεσία στη νέα τους θέση μέσω της πλατφόρμας gov.gr, υποβάλλοντας υπεύθυνη δήλωση και αποστέλλοντας την μέσω email στην αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

- Ανακλήσεις Αποσπάσεων:

- Τα μέλη που περιλαμβάνονται στον συνημμένο πίνακα "Ανακλήσεις Αποσπάσεων" και μετατίθενται σε διαφορετική περιοχή από αυτήν της απόσπασης, πρέπει να επικοινωνήσουν με την υπηρεσία και να αποστείλουν άμεσα αίτηση, δηλώνοντας αν επιθυμούν την ανάκληση της απόσπασής τους ή όχι.

- Οι αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά μέχρι την Τρίτη 30/7, μέσω των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

- Νέες οργανικές θέσεις:

- Σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 85 του ν.5120/2024 (Α ́105), οι νέες οργανικές θέσεις είναι διαθέσιμες για την εξέταση εμπρόθεσμων αιτήσεων μετάθεσης σχολικού έτους 2023-2024 που δεν ικανοποιήθηκαν.

- Οι μεταθέσεις περιλαμβάνουν και αυτές εντός της ίδιας περιοχής. Ενημέρωση θα δοθεί για όσους πήραν μετάθεση και για όσους έκαναν αίτηση για βελτίωση θέσης.

- Ανακοινώσεις Διευθύνσεων για ανάληψη υπηρεσίας:

- Οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα ανακοινώσουν οδηγίες για την ανάληψη υπηρεσίας για όσους πήραν μετάθεση. Συνιστάται να παρακολουθείτε τις σχετικές ιστοσελίδες.

- Βελτίωση θέσης:

- Όσοι έκαναν αίτηση για βελτίωση θέσης και δεν ικανοποιήθηκε, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν σχολεία μαζί με όσους πήραν μετάθεση. Όλοι μαζί θα τοποθετηθούν σύμφωνα με τη διαδικασία που έχει αποσαφηνιστεί στο ΠΥΣΕΕΠ.

 

Σεραφείμ (Μάκης) Λάππας

Αιρετός ΠΥΣΕΕΠ Δυτικής Ελλάδας
https://e-wall.net/64800/diefkriniseis-schetika-me-tis-metatheseis-kai-apospaseis-melon-eep-evp/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου