Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Επιθυμούν να ξεχαστούν τα Τέμπη για να "ξεπλυθούν" οι "αμαρτίες" τους / Προκλητικός Γεωργιάδης: "Δεν ενδιαφέρονται οι πολίτες για τα Τέμπη" 
Επιθυμούν να ξεχαστούν τα Τέμπη για να "ξεπλυθούν" οι "αμαρτίες" τους / Προκλητικός Γεωργιάδης: "Δεν ενδιαφέρονται οι πολίτες για τα Τέμπη"

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ευθαρσώς ότι τα Τέμπη είναι ένα θέμα που δεν απασχολεί αυτή τη στιγμή τους Έλληνες πολίτες.

Το ξέσπασμα της Βούλγαρη κατά του Άδωνι: "Πραγματικά ντροπή, υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν τα παιδιά τους"

Στις 8 Νοεμβρίου 2023, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε ότι «κανείς Έλληνας δεν ενδιαφέρεται για την προανακριτική για τα Τέμπη». Η δήλωσή του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας να τον χαρακτηρίζουν «χυδαίο» και «ασύλληπτο».

Ο Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η υπόθεση των Τεμπών είναι ένα ζήτημα που αφορά μόνο την Αριστερά, η οποία «ασχολείται με τον μικροκοσμό της και όχι με τα πραγματικά προβλήματα» των Ελλήνων. Μάλιστα, κατά την άποψή του, σε αυτήν την ενασχόληση της Αριστεράς με αυτά τα «υποδεέστερα θέματα» οφείλεται και η πρωτοφανής πολιτική κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

https://youtu.be/2lpnh0lrzkU

 
https://e-wall.net/48131/epithymoun-na-xechastoun-ta-tebi-gia-na-xeplythoun-oi-amarties-tous-proklitikos-georgiadis-den-endiaferontai-oi-polites-gia-ta-tebi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου