Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Προθεσμίες και διαδικασίες για αναπληρωτές | Πότε θα γίνει η δήλωση σχολείων - ανάληψη και τοποθέτηση στο σχολείο τοποθέτησης
Προθεσμίες και διαδικασίες για αναπληρωτές | Πότε θα γίνει η δήλωση σχολείων, ανάληψη και τοποθέτηση στο σχολείο τοποθέτησης

Η Αίτηση-Δήλωση προτιμήσεων στο ΟΠΣΥΔ για τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες από τους υποψηφίους θα γίνει την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023.

Προθεσμία ανάληψης υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες από τη Δευτέρα 4 έως και την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023.

Εάν τοποθετούνται σε περισσότερες από μία σχολικές μονάδες, η ανάληψη υπηρεσίας λαμβάνει χώρα στη σχολική μονάδα όπου θα παρέχονται οι περισσότερες ώρες διδασκαλίας.

Σχολείο τοποθέτησης / Οι αναπληρωτές θα πληροφορηθούν μέσω γραπτού μηνύματος SMS για τη σχολική μονάδα τοποθέτησής την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023. ( θα αναρτηθούν και στη σελίδα της Διεύθυνσης τοποθέτησης)

Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες (για τις περιπτώσεις που απαιτείται) και ανάληψης υπηρεσίας, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να ανατρέξουν στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά Πρόσληψης Αναπληρωτών/τριων Εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ – ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Οδηγός δικαιωμάτων, αδειών, διαδικασίων αναπληρωτών 2023

Ο θεσμός της Παράλληλης Στήριξης – Καθήκοντα εκπαιδευτικού παράλληλης στήριξης

Επικαιροποιημένος Οδηγός για τον νέο Αναπληρωτή εκπαιδευτικό 2023!!

Οφείλει το Υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει άμεσα στην έκδοση Ειδικής Πρόσκλησης για την κάλυψη των κενών!

Είναι πρόδηλο ότι το κλείσιμο των πινάκων δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στη στελέχωση των σχολείων. Πτυχιούχοι συνάδελφοι δυστυχώς δεν μπορούν να εργαστούν λόγω της σημερινής κατάστασης και την ίδια στιγμή τα κενά στα σχολεία παραμένουν ακάλυπτα!

 
https://e-wall.net/?p=48941

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου