Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Κινητοποίηση εκπαιδευτικών στο Κιλκίς: "Η αξιολόγηση-χειραγώγηση δε θα περάσει"
Κινητοποίηση εκπαιδευτικών στο Κιλκίς: "Η αξιολόγηση-χειραγώγηση δε θα περάσει"

Η μαζική και δυναμική αντίδραση των εκπαιδευτικών αποτελεί ηχηρό μήνυμα προς την πολιτική ηγεσία ότι η αξιολόγηση-χειραγώγηση δεν πρόκειται να περάσει. Οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, με την ενωτική και αγωνιστική στάση τους, έδειξαν ότι είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους και την αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικού λειτουργήματος.

Σύσσωμοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου πραγματοποίησαν 3ωρη στάση εργασίας, διαμαρτυρόμενοι για την αυταρχική επιβολή της αξιολόγησης από τη Διευθύντρια.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΚΙΛΚΙΣ

Η αξιολόγηση- χειραγώγηση των εκπαιδευτικών δε θα περάσει

Καθολική, σύσσωμη και δυναμική ήταν η αντίδραση του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς με 3ωρη στάση εργασίας, απέναντι στην αξιολόγηση- χειραγώγηση που προσπάθησε να επιβληθεί από την Διευθύντρια- αξιολογήτρια του σχολείου.

Τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου στάθηκαν στο πλευρό του νεοδιόριστου συναδέλφου, στέλνοντας αγωνιστικό μήνυμα ότι αυτή η αξιολόγηση- παρωδία και ο αυταρχισμός δεν θα περάσουν.

Συνάδελφοι από το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Κιλκίς βρέθηκαν κοντά στους εκπαιδευτικούς του σχολείου ενισχύοντας την αγωνιστική τους κινητοποίηση.

 
https://e-wall.net/53286/kinitopoiisi-ekpaideftikon-sto-kilkis-i-axiologisi-cheiragogisi-de-tha-perasei/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου