Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Ολοκλήρωση Σχολικού Έτους: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 & Έκδοση Τίτλων 
Ολοκλήρωση Σχολικού Έτους: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 & Έκδοση Τίτλων 

Προγραμματισμός Εκπαιδευτικού Έργου Δημοτικών 2024-25

Ημέρα Λήξης Μαθημάτων

Την Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024, θα λήξουν τα μαθήματα στα Δημοτικά Σχολεία. Την ίδια ημέρα θα χορηγηθούν οι Τίτλοι Προόδου και αντίγραφα Τίτλων Σπουδών. Επίσης, θα αποσταλούν οι Τίτλοι Σπουδών των μαθητών/τριών της ΣΤ’ τάξης για την εγγραφή τους στα Γυμνάσια.

Έκδοση Τίτλων Σπουδών και Τίτλων Προόδου

Για την διευκόλυνση των Διευθυντών/ντριών και των Προϊσταμένων/μένων στην έκδοση των Τίτλων Προόδου και των Τίτλων Σπουδών, θα χρησιμοποιηθεί το πληροφοριακό σύστημα myschool. Εκεί έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητοι τίτλοι για όλες τις τάξεις. Οι διαδρομές που πρέπει να ακολουθήσουν για την εκτύπωση των τίτλων είναι οι εξής:

- Για Τίτλους Προόδου (Τάξεις Α’-Ε’)

- Διαδρομή: Αναφορές -> Αναφορές Μαθητών -> Έντυπα, Βεβαιώσεις, Τίτλοι -> Τίτλος Προόδου (Υπόδειγμα 5ο παράρτημα ΙΙ, του Π.Δ. 79/2017 (Α΄109)).

- Για Τίτλους Σπουδών (Τάξη ΣΤ’)

- Διαδρομή: Αναφορές -> Αναφορές Μαθητών -> Έντυπα, Βεβαιώσεις, Τίτλοι -> Τίτλος Σπουδών (Υπόδειγμα 6ο παράρτημα ΙΙ, του Π.Δ. 79/2017 (Α΄109)).

Νηπιαγωγεία

Η λήξη των μαθημάτων στα Νηπιαγωγεία είναι επίσης η Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024. Την ίδια ημέρα θα αποσταλούν τα πιστοποιητικά φοίτησης των μαθητών/τριών για την εγγραφή τους στο Δημοτικό.

Οι Διευθυντές/ντριες και οι Προϊστάμενοι/μένες των Νηπιαγωγείων πρέπει να ακολουθήσουν την αντίστοιχη διαδικασία στο σύστημα myschool για την έκδοση των πιστοποιητικών.

Σημαντικές Ημερομηνίες

- Λήξη Μαθημάτων: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

- Χορήγηση Τίτλων: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Σύντομοι οδηγοί Myschool για | Άδειες, Aνάληψη Μόνιμων – Αναπληρωτών, Δημιουργία – Διαχείριση τμημάτων, Εγγραφές Μαθητών – Aνάθεση Μαθημάτων/ωρών

 
https://e-wall.net/?p=59527

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου