Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Σκάνδαλο ασφαλιστικών εισφορών: Ιδιωτικά σχολεία στερούν από εκπαιδευτικούς την επικουρική σύνταξη
Σκάνδαλο ασφαλιστικών εισφορών: Ιδιωτικά σχολεία στερούν από εκπαιδευτικούς την επικουρική σύνταξη

Συνταξιούχοι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν ότι δεν λαμβάνουν επικουρική σύνταξη.  Αιτία: Διοικήσεις ιδιωτικών σχολείων δεν κατέβαλαν επί χρόνια τις απαιτούμενες ασφαλιστικές εισφορές. Η ΟΙΕΛΕ διερευνά το ζήτημα με τη βοήθεια νομικού συμβούλου.

Κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς: Ελέγξτε αν καταβάλλονται οι ασφαλιστικές εισφορές και ενημερώστε την ΟΙΕΛΕ σε περίπτωση προβλήματος.

Μαγνητοσκοπημένα Σεμινάρια για Διαδραστικούς Πίνακες LG & Samsung: Μάθετε πώς να τους αξιοποιήσετε στην τάξη (VIDEO)!

Ενδοοικογενειακή βία και Ποινική διαμεσολάβηση / Νόμος 3500

Ψηφιακή Υπογραφή Δημοσίων Υπαλλήλων μέσω του gov.gr / Οδηγός βήμα βήμα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ

Εξαιρετικά σημαντικό: Σοβαρότατες καταγγελίες για τη μη καταβολή επικουρικής σύνταξης σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς λόγω της ασφαλιστικής ασυνέπειας κάποιων ιδιωτικών σχολείων

Εξαιρετικά σοβαρές καταγγελίες από συνταξιούχους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που μας ενημέρωσαν ότι οι διοικήσεις των σχολείων τους δεν κατέβαλαν επί πολλά έτη τις απαιτούμενες εισφορές για το επικουρικό μας ταμείο, με αποτέλεσμα να μην λαμβάνουν το  ποσό της επικουρικής σύνταξης. Το ίδιο μας ανέφεραν και εν ενεργεία συνάδελφοι που ενημέρωσαν πως το ζήτημα είναι σε γνώση τους.

Η ΟΙΕΛΕ με τη συνεργασία των συναδέλφων και του νομικού μας συμβούλου Γιώργου Μελισσάρη διερευνά το πολύ κρίσιμο αυτό ζήτημα. Ζητούμε από όλες και όλους τους συναδέλφους να ελέγξουν άμεσα, εάν καταβάλλονται από τα σχολεία τους οι νόμιμες ασφαλιστικές εισφορές και να μας ενημερώσουν άμεσα, αν διαπιστωθεί οποιοδήποτε πρόβλημα.

Θα ενημερώσουμε το επόμενο διάστημα αναλυτικά για το θέμα και για τις ενέργειες στις οποίες θα προβούμε, ώστε να προστατευθούν τα ασφαλιστικά δικαιώματα των συναδέλφων μας.
https://e-wall.net/?p=54652

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου