Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Αναρτήθηκαν οι κατάλογοι θεμάτων για τις εξετάσεις πιστοποίησης ΕΠΑ.Σ και Π.ΕΠΑΣ της Δ.ΥΠ.Α. / 150 ερωτήσεις Θεωρητικής και 50 ερωτήσεις Πρακτικής κατεύθυνσης
Αναρτήθηκαν οι κατάλογοι θεμάτων για τις εξετάσεις πιστοποίησης ΕΠΑ.Σ και Π.ΕΠΑΣ της Δ.ΥΠ.Α. / 150 ερωτήσεις Θεωρητικής και 50 ερωτήσεις Πρακτικής κατεύθυνσης

Η Κεντρική Εξεταστική Επιτροπή Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) ενέκρινε τους καταλόγους θεμάτων για τις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΕΠΑ.Σ Μαθητείας και Π.ΕΠΑΣ Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α.

Οι κατάλογοι θεμάτων περιλαμβάνουν 150 ερωτήσεις Θεωρητικής και 50 ερωτήσεις Πρακτικής κατεύθυνσης κλειστού τύπου για 29 ειδικότητες ΕΠΑ.Σ Μαθητείας και 3 ειδικότητες Π.ΕΠΑΣ Μαθητείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις, μέσω των συνδέσμων που παρέχονται στην ανακοίνωση.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης θα πραγματοποιηθούν σε προσεχή ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις μέσω της ιστοσελίδας του ΕΟΠΠΕΠ.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν σε τυποποιημένο περιβάλλον και θα βαθμολογούνται από εξεταστές του ΕΟΠΠΕΠ.

29 ειδικότητες ΕΠΑ.Σ Μαθητείας και 3 ειδικότητες Π.ΕΠΑΣ Μαθητείας

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑ.Σ. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Π.ΕΠΑ.Σ. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α.

Οδηγίες για τους υποψήφιους στις Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ!

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ

Από σήμερα βρίσκονται στη διάθεση των υποψηφίων οι κατάλογοι θεμάτων για τις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΕΠΑ.Σ Μαθητείας και Π.ΕΠΑΣ Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α .

Συγκεκριμένα, χθες, η Κεντρική Εξεταστική Επιτροπή Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Κ.). μετά από εισήγηση της προέδρου της, Διευθύνουσας Σύμβουλου του ΕΟΠΠΕΠ, κ. Ρεμπούτσικα Γεωργίας, ενέκρινε τους καταλόγους Θεμάτων Θεωρητικής και Πρακτικής κατεύθυνσης με τις απαντήσεις αυτών για 29 ειδικότητες ΕΠΑ.Σ Μαθητείας και 3 ειδικότητες Π.ΕΠΑΣ Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α. και αποφάσισε την ανάρτησή τους πάραυτα.

Ο κάθε κατάλογος θεμάτων ανά ειδικότητα περιλαμβάνει 150 ερωτήσεις Θεωρητικής κατεύθυνσης κλειστού τύπου και 50 ερωτήσεις Πρακτικής κατεύθυνσης κλειστού τύπου.

‘Ετσι, δίνεται ο εύλογος χρόνος στους ενδιαφερόμενους να προετοιμαστούν για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις πιστοποίησης, πριν από την έναρξη υποβολής των αιτήσεων που θα ανακοινωθεί προσεχώς, μέσω της ιστοσελίδας του ΕΟΠΠΕΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι, απόφοιτοι ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΔΥΠΑ μπορούν να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους εδώ και οι ενδιαφερόμενοι, απόφοιτοι Π.ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΔΥΠΑ μπορούν να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους εδώ.
https://e-wall.net/?p=51272

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου