Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

ΑΣΕΠ: Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η 3ΓΒ/2023 για 4.276 προσλήψεις
ΑΣΕΠ: Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η 3ΓΒ/2023 για 4.276 προσλήψεις

Πλήρωση συνολικά τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων εβδομήντα έξι (4.276) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού σε φορείς του δημοσίου, σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4765/2021

Οι επιτυχόντες του Α΄ σταδίου του εθνικού γραπτού διαγωνισμού (2Γ/2022 Προκήρυξη/Προκήρυξη) που έχουν εγγραφεί στους πίνακες κατάταξης (Α΄ στάδιο) των κλάδων/ειδικοτήτων της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης μπορούν να υποβάλουν "ΑΙΤΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ" (ηλεκτρονικά) για την πλήρωση των θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, εφόσον πληρούν τα γενικά και γενικά κριτήρια συμμετοχής που ορίζονται στην παρούσα προκήρυξη (όπως αυτά εξειδικεύονται στις επόμενες παραγράφους). Α') και έχουν εκπληρώσει τις προϋποθέσεις του Σταδίου Α. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ιδίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Κεφάλαιο Β' της παρούσας προκήρυξης.

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Την πλήρωση συνολικά τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων εβδομήντα έξι (4.276) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β΄ Στάδιο) σε φορείς του δημοσίου, ως κατωτέρω:

 
https://e-wall.net/49633/asep-dimosiefthike-se-fek-i-3gv-2023-gia-4-276-proslipseis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου